Ett grafiskt utropstecken till din dörr

I maj lanserar Beslagsboden nya produkter i sortimentet. Kategorin dörrstoppar utökas med fyra modeller för golv, vägg och handtag. De nya dörrstopparna finns i färgerna Clementine, Lime, Dusk, Grey, och Black. Ändamålet för de framtagna produkterna är tydligt – att hålla dörren på plats, och slippa märken på vägg och dörr.

Vår utgångspunkt i designprocessen var att produkterna skulle bidra med mer än sin uppenbara funktion. Design och lekfullhet är självklara ledord i Beslagsbodens designprocess. Därför var det viktigt för oss att produkterna inte enkom skulle vara funktionella utan även estetiskt tilltalande och något okonventionella. Säger Ola Giertz, produktdesigner Beslagsboden.

Dörrstopparnas design är avskalad och geometrisk, medan färgen är iögonfallande och annorlunda. En produkt som sticker ut lite extra med sin vältänkta funktionella design är dörrkilen. Kilen är konstruerad för att kunna användas både i ett horisontellt och vertikalt läge för att passa olika typer av dörrhöjder.

Med en distinkt enkelhet i solid gummi, skapar dörrstoppen ett grafiskt utropstecken nära din dörr. Ett smycke till ditt golv eller dörr där en liten detalj kan ge ditt rum karaktär. Säger Ola Giertz.

Produkterna är formgjutna i solid gummi som är skonsam mot både golv, väggar och dörrar. Gummimaterialet skapar en slitstark produkt som med sin antiglid-yta blir en funktionell produkt till vilken dörr som helst. Produkterna kommer att vara tillgängliga hos våra återförsäljare samt på Beslagsboden.se i maj 2020.

För mer information:
Cecilia Ask
Marketing Manager, HQ Smedbo
Tel +46 (0)42-25 15 00, Mail: cecilia.ask@smedbo.se