• Snabba leveranser
  • Fri frakt över 499 kr
  • 5 års garanti

Just nu: Sommarrea med upp till 20% rabatt

mattsvarta självhäftande badrumsdetaljer i vitt badrum

Historia

Beslagsboden – från en del av Smedbo till att stå på egna ben

Beslagsboden har en över 30 år lång tradition av att erbjuda dekorativa beslag för hemmet. Vårt motto är att erbjuda snygga, stilsäkra, kvalitativa produkter för hemmet. Produkterna ska uppmuntra till lekfullhet och kreativ inredning samtidigt som de håller en överkomlig prisnivå.

Blev en separat aktör på 90-talet

Det började som en avdelning för knoppar, lådhandtag och andra möbelbeslag under varumärket Smedbo. På 90-talet bröts Beslagsboden loss, och medan Smedbo nu fokuserade helt på badrumstillbehör började Beslagsboden bygga sitt rykte som en aktiv och kreativ aktör på marknaden för beslag. Sortimentet utökades till att innehålla dörrhandtag för både inner- och ytterdörr, hussiffror och dörrbeslag, krokar, kroklister och ett brett urval av knoppar och lådhandtag.

svarta lådhandtag på gråa luckor i grått kök

Bland de första att erbjuda självhäftande krokar

Under slutet av 2000-talet börjar självhäftande produkter synas på marknaden och Beslagsboden är ett av de första företagen att erbjuda självhäftande krokar i rostfritt stål med olika ytor. Intresset för självhäftande produkter tar fart och efterfrågan ökar på den skandinaviska marknaden, vilket möjliggör för Beslagsboden att utöka sortimentet. Nya produkter såg dagens ljus, såsom självhäftande produkter till krokar i olika modeller, hållare för toalettpapper och hushållspapper, hållare för värmeljus och många andra.

mattsvarta självhäftande badrumsdetaljer i vitt badrum

Steget in i badrummet

Med skärpta krav runt tätskikt i badrum föddes en stor efterfrågan på självhäftande produkter för badrummet. Det var då dags för Beslagsboden att på riktigt ta steget in i badrummet med ett litet urval av enkla duschkorgar och en egen självhäftande badrumsserie. Serien innehöll basprodukterna för ett badrum; toalettpappershållare, handduksstång, wc-borste och handduksring som alla matchade det redan befintliga utbudet av självhäftande krokar.

Med åren har vårt utbud av badrumsprodukter vuxit. Välkommen att hitta just din favorit!

Missa inte Smedbos stilfulla sortiment i massiv mässing

Beslagsboden har vuxit från att en gång vara en del av Smedbos sortiment till att bli ett fristående varumärke. Till skillnad från Beslagsboden har Smedbo bägge ben i badrummet och har skapat vackra och funktionella badrum sedan 1967.

Smedbo har ett brett sortiment av badrumsdetaljer i skandinavisk tidlös design. I sortimentet finns allt från handdukskrokar, toalettpappershållare och sminkspeglar till handduksvärmare.  Majoriteten av produkterna i sortimentet är tillverkade med en kärna i massiv mässing som är ett beständigt material som inte rostar. När du handlar hos Smedbo får du en 10 års garanti på alla produkter som har en kärna i massiv mässing. På så sätt kan du vara trygg med att dina stilfulla badrumsdetaljer följer med dig i många år framöver.