• Fri frakt över 499kr
  • Snabba leveranser
  • 60 dagars öppet köp

Sommarinspiration för hemmet

Sommaren är äntligen här! Vilket innebär för många att det är dags att göra i ordning på sommarstället eller påbörja nästa projekt i hemmet. Vi vill erbjuda enkla lösningar och snygga inredningsdetaljer så du kan förvandla ditt hem precis som du vill ha det.
Självhäftande badrumsprodukter

Variation i hemmet

Inför årets olika årstider brukar många få lust att vilja göra om i hemmet. Genom att variera inredningen i hemmet kan vi få ökad motivation och inspiration i vardagen. Men det är inte hållbart att starta stora projekt och förändringar flera gånger om året. Med våra självhäftande produkter går det smidigt att byta ut detaljer i badrummet utan att behöva borra och lämna avtryck på väggarna. Vårt utbud av självhäftande produkter finns i olika material och färger. Det finns bland annat att välja mellan polerad krom, svart, borstat rostfritt stål, antik mässingfinish, vit och borstad krom. Alla designade med detaljer för att du ska kunna skapa ditt unik badrum.

knoppar och dörrhandtag

Våra bästa sommartips för hemmet

Ta del av våra tips på hur du med enkla medel kan skapa förändring och ta sommaren in i hemmet. Små detaljer gör stor skillnad.

Knoppar och handtag
Har du tröttnat på din gamla byrå hemma så kan du med enkla medel ge den en ny karaktär genom att byta ut knopparna eller lådhandtagen. På så sätt sparar du också på både miljön och din plånbok. Ett bra tips är att placera en vas eller ljuslykta som du tidigare haft undangömd någon annanstans i hemmet på byrån. Små förändringar kan ge en nya känsla till ett helt rum.

Ljusa textiler
Byt ut dina textiler i hemmet till en ljusare kulör eller i en somrig färg som du uppskattar. Rosa, gul och blå är färger som vi förknippar med sommaräng, sol och hav. En härlig färgklick att ha som kuddfodral i soffan.

Matchande detaljer
Val av detaljer som material, färg, format och design påverkar rummets helhetsintryck. Genom att kombinera och variera olika detaljer tillsammans kan du ge mer liv till rummet. Ett bra exempel är att använda sig av både knoppar och skåphandtag på dina köksluckor för att få både karaktär och ett stilrent uttryck.

Ytterligare ett exempel på hur du kan matcha dina inredningsdetaljer. På bilden ser du vårt lådhandtag BK6351X och innerdörrhandtag B879XKN. Elegant och stilrent att styla tillsammans.

Placera ut blommor på platser i ditt hem som behöver extra kärlek eller i de rum som du spenderar mest tid i. Välj färgglada blommor som påminner om sommaren, som solrosor, rosor eller lavendel.

Under sommaren spenderar vi mycket mer tid utomhus. Genom att lägga tid på att göra i ordning terrassen, balkongen eller gården så skapar vi en trevligare utomhusmiljö att vistas i.