• Fri frakt över 499kr
 • Snabba leveranser
 • 60 dagars öppet köp

Beslagsboden lanserar självhäftande badrumsserie

Att borra hål i en badrumsvägg är något många räds. På samma gång vill vi kunna fräscha upp våra badrum utan att för den delen behöva renovera. De senaste åren har därför efterfrågan på självhäftande produkter i badrummet blivit allt större. Beslagsboden utökar det självhäftande sortimentet med 12 artiklar i en ny design.
mattsvarta självhäftande badrumsdetaljer i vitt badrum

I produktfamiljen självhäftande tillkommer en helt ny badrumsserie med bland annat handduksstång, handdukskrokar, toalettpappershållare och toalettborste i den nya designen. Formspråket till serien bygger på en enkelhet som skiljer sig från de klassiska designerna. Produktfamiljen har en kärna av rostfritt stål och kommer i två utförande, en i kromat ytskikt och en i mattsvart. Det som urskiljer produkterna är de självhäftande fästena. Fästena är cirkulära och platta, något lik en tunn hockeypuck. cirkulära elementet i fästet är unikt och har en tydlig igenkänningsfaktor.

 

”För att självhäftande produkter ska tåla högre påfrestningar och samtidigt hålla en hög kvalité behöver de ha fästen med en stor bakplatta med självhäftande tejp att fästa mot vägg. Vanligtvis läggs stort fokus vid produktutveckling på att motarbeta fästets storlek och försöka dölja det. Vi tog istället inspiration från det grafiska uttrycket i fästena och använde det till vår fördel genom att skapa en modern estetik som skiljer sig från andra produkter på marknaden, säger Ola Giertz, Product Manager.”

 

Resultatet blev en serie präglad av enkelhet och finess. Mötet mellan det stora runda som återfinns i fästena tillsammans med de smala linjerna som binder ihop produkterna skapar en lekfullhet som återfinns som en röd tråd genom hela produktfamiljen.

Beslagsboden har ett brett sortiment av självhäftande produkter – Du slipper borra och det blir samtidigt enklare. Med snygga inredningsdetaljer förnyar och förvandlar du ditt hem, snabbt och lätt.

 • Nyheter – Hussiffror och fasadbokstäver

  Nu utvecklar vi vårt sortiment av hussiffror och fasadbokstäver med vår nya serie Nordic. Serien är designad med minimalistisk stil och i ett större format än befintligt sortiment.
 • Sommarinspiration för hemmet

  Sommaren är äntligen här! Vilket innebär för många att det är dags att göra i ordning på sommarstället eller påbörja nästa projekt i hemmet. Vi vill erbjuda enkla lösningar och snygga inredningsdetaljer så du kan förvandla ditt hem precis som du vill ha det.
 • Lansering av ny produkt i badrumssortimentet och fler spännande nyheter!

  November är här, och likaså årets fjärde och sista lanseringsfönster för Beslagsboden. Vi välkomnar helt nya produkter i sortimentet. Bland annat Beslagsbodens första duschskrapa i unikt material och design. Likaså lanseras flera produkter till det fristående sortimentet!
 • Beslagsbodens höstlanseringar

  September är här, och likaså höstens lanseringar för Beslagsboden. Vi välkomnar nya produkter till det självhäftande sortimentet, samt sortimenten duschkorgar, krokar och innerdörrhandtag som alla utökats med flertalet nya artiklar. Beslagsbodens sortiment fortsätter växa och lika så trenden för de mattsvarta inredningsdetaljerna!