• FRI FRAKT ÖVER 499:-
 • BRETT SORTIMENT SJÄLVHÄFTANDE
 • SNABBA LEVERANSER

Beslagsboden lanserar självhäftande badrumsserie

Att borra hål i en badrumsvägg är något många räds. På samma gång vill vi kunna fräscha upp våra badrum utan att för den delen behöva renovera. De senaste åren har därför efterfrågan på självhäftande produkter i badrummet blivit allt större. Beslagsboden utökar det självhäftande sortimentet med 12 artiklar i en ny design.
mattsvarta självhäftande badrumsdetaljer i vitt badrum

I produktfamiljen självhäftande tillkommer en helt ny badrumsserie med bland annat handduksstång, handdukskrokar, toalettpappershållare och toalettborste i den nya designen. Formspråket till serien bygger på en enkelhet som skiljer sig från de klassiska designerna. Produktfamiljen har en kärna av rostfritt stål och kommer i två utförande, en i kromat ytskikt och en i mattsvart. Det som urskiljer produkterna är de självhäftande fästena. Fästena är cirkulära och platta, något lik en tunn hockeypuck. cirkulära elementet i fästet är unikt och har en tydlig igenkänningsfaktor.

 

”För att självhäftande produkter ska tåla högre påfrestningar och samtidigt hålla en hög kvalité behöver de ha fästen med en stor bakplatta med självhäftande tejp att fästa mot vägg. Vanligtvis läggs stort fokus vid produktutveckling på att motarbeta fästets storlek och försöka dölja det. Vi tog istället inspiration från det grafiska uttrycket i fästena och använde det till vår fördel genom att skapa en modern estetik som skiljer sig från andra produkter på marknaden, säger Ola Giertz, Product Manager.”

 

Resultatet blev en serie präglad av enkelhet och finess. Mötet mellan det stora runda som återfinns i fästena tillsammans med de smala linjerna som binder ihop produkterna skapar en lekfullhet som återfinns som en röd tråd genom hela produktfamiljen.

Beslagsboden har ett brett sortiment av självhäftande produkter – Du slipper borra och det blir samtidigt enklare. Med snygga inredningsdetaljer förnyar och förvandlar du ditt hem, snabbt och lätt.

 • Lansering av ny produkt i badrumssortimentet och fler spännande nyheter!

  November är här, och likaså årets fjärde och sista lanseringsfönster för Beslagsboden. Vi välkomnar helt nya produkter i sortimentet. Bland annat Beslagsbodens första duschskrapa i unikt material och design. Likaså lanseras flera produkter till det fristående sortimentet!
 • Beslagsbodens höstlanseringar

  September är här, och likaså höstens lanseringar för Beslagsboden. Vi välkomnar nya produkter till det självhäftande sortimentet, samt sortimenten duschkorgar, krokar och innerdörrhandtag som alla utökats med flertalet nya artiklar. Beslagsbodens sortiment fortsätter växa och lika så trenden för de mattsvarta inredningsdetaljerna!
 • Ytterdörrtrycken i modern tappning

  Ytterdörrtryckenas design ingår sedan tidigare i sortimentet, men nu har en tillökning gjort med den omåttligt populära finishen mattsvart. Till Beslagsbodens sortiment lanseras tryckena B177BN och B154B.
 • Dekorativa beslag, handtag och knoppar som består!

  Beslagsboden har uppdaterat knopp- och lådhandtagssortimentet med 5 knoppar samt 13 lådhandtag. Knopparna och lådhandtagen är framtagna för att matcha varandra, men likväl för att komplettera utseendet till Beslagsbodens befintliga sortiment av innerdörrtrycken. Att matcha knoppar, lådhandtag och innerdörrtrycken skapar en snygg helhet till rummet och ett genomtänkt och stilrent intryck.