• Snabba leveranser
 • Fri frakt över 499 kr
 • 5 års garanti

Just nu: Sommarrea med upp till 20% rabatt

Dekorativa beslag, handtag och knoppar som består!

Beslagsboden har uppdaterat knopp- och lådhandtagssortimentet med 5 knoppar samt 13 lådhandtag. Knopparna och lådhandtagen är framtagna för att matcha varandra, men likväl för att komplettera utseendet till Beslagsbodens befintliga sortiment av innerdörrtrycken. Att matcha knoppar, lådhandtag och innerdörrtrycken skapar en snygg helhet till rummet och ett genomtänkt och stilrent intryck.
svarta lådhandtag på gråa luckor i grått kök

Av de 18 nya artiklarna är somliga tillökningar av en befintlig produkt, men i en ny färg. Knoppen BB435 finns sedan tidigare i en kromad variant samt i mässingsfinish, men lanseras nu även i en mattsvart kulör.

kromade knoppar i unik design i modernt betongkök

Knopparna BK451/ BB451 samt lådhandtagen BK6361/BB6361 är däremot helt nya utseenden till knopp- och lådhandtagsfamiljen. De skapar en taktil känsla när handen möter handtaget och de industriella detaljerna tillför en modern estetik till rummet.

svarta lådhandtag på vita luckor i vitt hemtrevligt kök

Kika närmre på hela vårt sortiment av knoppar och lådhandtag. Med snygga inredningsdetaljer förnyar och förvandlar du ditt hem, snabbt och lätt.

 • Nyheter – Hussiffror och fasadbokstäver

  Nu utvecklar vi vårt sortiment av hussiffror och fasadbokstäver med vår nya serie Nordic. Serien är designad med minimalistisk stil och i ett större format än befintligt sortiment.
 • Sommarinspiration för hemmet

  Sommaren är äntligen här! Vilket innebär för många att det är dags att göra i ordning på sommarstället eller påbörja nästa projekt i hemmet. Vi vill erbjuda enkla lösningar och snygga inredningsdetaljer så du kan förvandla ditt hem precis som du vill ha det.
 • Lansering av ny produkt i badrumssortimentet och fler spännande nyheter!

  November är här, och likaså årets fjärde och sista lanseringsfönster för Beslagsboden. Vi välkomnar helt nya produkter i sortimentet. Bland annat Beslagsbodens första duschskrapa i unikt material och design. Likaså lanseras flera produkter till det fristående sortimentet!
 • Beslagsbodens höstlanseringar

  September är här, och likaså höstens lanseringar för Beslagsboden. Vi välkomnar nya produkter till det självhäftande sortimentet, samt sortimenten duschkorgar, krokar och innerdörrhandtag som alla utökats med flertalet nya artiklar. Beslagsbodens sortiment fortsätter växa och lika så trenden för de mattsvarta inredningsdetaljerna!