• FRI FRAKT ÖVER 499:-
 • SJÄLVHÄFTANDE SORTIMENT
 • SNABBA LEVERANSER

SKIPPA BORREN – VÄLJ SJÄLVHÄFTANDE BADRUMSTILLBEHÖR >

Lansering av ny produkt i badrumssortimentet och fler spännande nyheter!

November är här, och likaså årets fjärde och sista lanseringsfönster för Beslagsboden. Vi välkomnar helt nya produkter i sortimentet. Bland annat Beslagsbodens första duschskrapa i unikt material och design. Likaså lanseras flera produkter till det fristående sortimentet!
duschskrapa BG1310 i grå gummi hängandes över duschvägg

Nu är den äntligen här, Beslagsbodens första duschskrapa!

Duschskrapan skiljer sig från många andra på marknaden genom sitt ytskikt och sina nätta mått. Skrapans distinkta utseende fyller ett smakfullt syfte som är större än det uppenbara funktionella. Duschskrapan är anpassad med flera flexibla upphängningsmöjligheter då den med sin tillhörande krok går att hänga på en duschvägg mellan 4–10 mm. Skrapan kan även hängas på alla Beslagsbodens duschkorgar, vilket möjliggör för nästintill oändliga möjligheter för upphängning. Dessutom slipper skrapan belamra golvet, och håller badrummet organiserat och städat.

 

duschskrapa BB1310 svart i gummi hängandes över duschkorg

Duschskrapans kärna är gjord i metall och därefter gjuten i silikon med ingjuten Beslagsboden logga för en taktil känsla. BB1310 kommer i mattsvart silikon och BG1310 kommer i mattgrå silikon. Till skillnad från duschskrapor i metall inger greppet inte en kall känsla utan tack vare materialet blir mötet med handen välkomnande. Silikonytan medför även att duschskrapan kan tappas i golvet utan att klinkern eller golvet blir skadat, istället landar den mjukt både mot golvet och i handen.

 

Mattsvarta fristående produkter i grönt badrum med vitt kakel

Fristående badrumsdetaljer som passar perfekt till Beslagsbodens sortiment

Beslagsboden lanserar nu en ny produktkategori. Till sortimentet läggs 6 fristående badrumsprodukter. BB1230/BX1230 är en fristående toalettpappershållare med plats för reservrullar, BB1231/BX1231 är en fristående handduksstång med dubbelstänger för fler handdukar, samt fristående toalettborsten BB1233/BX1233. Samtliga artiklar kommer i två utföranden, mattsvart och mattvit. Artiklarnas enkla formspråk kompletterar det befintliga produktsortimentet och passar perfekt för att skapa siluetter i badrummet genom att framhäva kontraster mellan badrumsdetaljerna och andra delar av badrummet.

Mattvita fristående produkter i blått badrum med vitt kakel

Produkterna passar perfekt för de som inte vill göra åverkan på ytorna i badrummet. Vilket gör att du slipper montera produkterna samt slipper ta hjälp för att borra i badrumsytskiktet. Designen för de nylanserade produkterna är modern och avskalad, därför är produkterna perfekta till att på ett snyggt och enkelt sätt fräscha upp badrummet med en enhetlig design.

Håll väggen fri från fula märken

Beslagsboden lanserar ytterligare två artiklar till dörrstoppsortimentet. Dörrstopparna kommer i en hög modell och är anpassad efter att fästas på både golv och vägg så att dörrhandtaget eller dörren inte skadar ytorna. Artiklarna BB154 och BG154 design är konformad i matt gummi, i svart samt grått. Dörrstopparna monteras först med metallplattan som fästes med tillhörande självhäftande 3M-tejp eller genom att borra fast med skruv. Därefter fästes dörrstoppet ovanpå metallplattan.

 

Produkten är framtagen som ett alternativ till de traditionella och ofta något tråkiga dörrstopparna. Denna modell kommer därför i en modernare tappning och har osynliga skruvar tack vare att bakplattan monteras dolt, till skillnad från de som monteras genom dörrstoppets mitt. Den framgångsrika seriefamiljen dörrstoppar karaktäriseras genom sitt lekfulla formspråk, smarta design och unika färgval. Utgångspunkten i framtagandet av dörrstopparna var att förvandla något vardagligt och göra det estetiskt tilltalande och till ett utropstecken till dörren.

Beslagsboden mattsvart innerdörrhandtag och wc-vred

Ett nytt mattsvart avskalat WC-vred adderas till sortimentet

Beslagsboden har under årens lopp utökat kategorien innerdörrhandtag med flera olika mattsvarta modeller. Med artikeln B210B möter vi efterfrågan om ett tillhörande wc-vred. Den distinkta och brett tilltalande designen passar bra till alla Beslagsbodens mattsvarta innerdörrhandtag, och speciellt till B276BNS.

 • Lansering av ny produkt i badrumssortimentet och fler spännande nyheter!

  November är här, och likaså årets fjärde och sista lanseringsfönster för Beslagsboden. Vi välkomnar helt nya produkter i sortimentet. Bland annat Beslagsbodens första duschskrapa i unikt material och design. Likaså lanseras flera produkter till det fristående sortimentet!
 • Beslagsbodens höstlanseringar

  September är här, och likaså höstens lanseringar för Beslagsboden. Vi välkomnar nya produkter till det självhäftande sortimentet, samt sortimenten duschkorgar, krokar och innerdörrhandtag som alla utökats med flertalet nya artiklar. Beslagsbodens sortiment fortsätter växa och lika så trenden för de mattsvarta inredningsdetaljerna!
 • Ytterdörrtrycken i modern tappning

  Ytterdörrtryckenas design ingår sedan tidigare i sortimentet, men nu har en tillökning gjort med den omåttligt populära finishen mattsvart. Till Beslagsbodens sortiment lanseras tryckena B177BN och B154B.
 • Dekorativa beslag, handtag och knoppar som består!

  Beslagsboden har uppdaterat knopp- och lådhandtagssortimentet med 5 knoppar samt 13 lådhandtag. Knopparna och lådhandtagen är framtagna för att matcha varandra, men likväl för att komplettera utseendet till Beslagsbodens befintliga sortiment av innerdörrtrycken. Att matcha knoppar, lådhandtag och innerdörrtrycken skapar en snygg helhet till rummet och ett genomtänkt och stilrent intryck.