• Fri frakt över 499kr
 • Snabba leveranser
 • 60 dagars öppet köp

Nya innerdörrtrycken – med fokus på design

Beslagsboden har nu utökat sortimentet av innerdörrtryck med flertalet trycken. Innerdörrtrycket är det första vi interagerar med i mötet med ett rum. Ett handtags design och känsla har därför en vital roll i hur vi uppfattar rummet vi äntrar. När vi inreder våra hem vill vi att ett rum ska harmonisera. När vi utformat våra nya innerdörrstrycken har vi därför prioriterat den taktila känslan. Känslan av att form, ytegenskap och tryck stämmer överens och känns självklar.

B877KN

B877KN är designat av vår egen produktdesigner Ola Giertz. Innerdörrtryckets design är unik på marknaden med handtagets karaktäristiska kantiga kvadratiska avslut. Därav faller det sig naturligt att formspråket är slående och säreget, och det blir uppenbart för både ögat och handen att Giertz låtit formen stå i första rummet och tala för sig själv.

”Det är så en cirkel blir en kvadrat, när den runda formen övergår i distinkta linjer.” – Ola Giertz, produktdesigner.

Giertz beskriver att mötet mellan början och avslutet av trycket är det väsentliga. Det vill säga förändringen och övergången när det runda mjuka möter det kantiga hårda. Med sitt avskalade formspråk gör det här trycket sig bäst hemma hos alla designälskare.

 

Läs mer om innedörrtrycket

B876KN

B876KN är baserat på ett konformat handtag, med ett smäckert och sömlöst formspråk. Dess sobra och stilrena uttryck gör att trycket passar in i alla rum och blir en kameleont beroende på vilket rum det infinner sig i. Dess design handlar om det okonstlade, att tryckets smäckra design känns självklart, och ligger utmärkt i handen.

 

 

B858KN/ B859KN

B858KN/ B859KN är designad så att handen behagligt kan greppa det horisontella metallhandtaget. Handtaget är klätt i brun respektive svart lädersvepning med kontrastsömmar. Den dekorativa lädersvepningen är onekligen tryckets signum, och förmedlar en överlägset fin taktil känsla och en angenäm greppvänlighet. Denna exklusiva inredningsdetalj i hemmet kommer bara att bli vackrare ju mer den används då lädret åldras med värdighet och mognar i färg för varje år.

B868XKN/ B868BKN

Modellen är byggd på en cylindrisk form, men avdelas med raka skarpa linjer och avslut. Handtagets strama formspråk medför att det utstrålar en känsla av retro. Funktionalismen är den stora inspirationen bakom trycket, vilket tydliggörs genom med dess framfusiga och konkreta framtoning. Modellen kommer i två färger vit eller svart.

 • Nyheter – Hussiffror och fasadbokstäver

  Nu utvecklar vi vårt sortiment av hussiffror och fasadbokstäver med vår nya serie Nordic. Serien är designad med minimalistisk stil och i ett större format än befintligt sortiment.
 • Sommarinspiration för hemmet

  Sommaren är äntligen här! Vilket innebär för många att det är dags att göra i ordning på sommarstället eller påbörja nästa projekt i hemmet. Vi vill erbjuda enkla lösningar och snygga inredningsdetaljer så du kan förvandla ditt hem precis som du vill ha det.
 • Lansering av ny produkt i badrumssortimentet och fler spännande nyheter!

  November är här, och likaså årets fjärde och sista lanseringsfönster för Beslagsboden. Vi välkomnar helt nya produkter i sortimentet. Bland annat Beslagsbodens första duschskrapa i unikt material och design. Likaså lanseras flera produkter till det fristående sortimentet!
 • Beslagsbodens höstlanseringar

  September är här, och likaså höstens lanseringar för Beslagsboden. Vi välkomnar nya produkter till det självhäftande sortimentet, samt sortimenten duschkorgar, krokar och innerdörrhandtag som alla utökats med flertalet nya artiklar. Beslagsbodens sortiment fortsätter växa och lika så trenden för de mattsvarta inredningsdetaljerna!