• Snabba leveranser
  • Fri frakt över 499 kr
  • 5 års garanti

Just nu: 20% rabatt när du handlar innerdörrshandtag för över 500 kr! Kod: 20

Nyheter – Hussiffror och fasadbokstäver

Nu utvecklar vi vårt sortiment av hussiffror och fasadbokstäver med vår nya serie Nordic. Serien är designad med minimalistisk stil och i ett större format än befintligt sortiment.
hussiffror-fasad-trende-utomhus

Våra senaste nyheter

Nu lanserar vi en helt ny serie Nordic som innefattar hussiffror och bokstäver. Dessa nya produkter skiljer sig från det tidigare sortimentet i stil och storlek. Det grafiska utseendet speglar en enkel och elegant design för att framhäva husets karaktär. Produkternas yta har en strukturerad finish vilket ger dem ett matt intryck. De kommer att lanseras i två olika kulörer, svart och grått. Typsnittet är valt utifrån skandinavisk stilrenhet och har en enkel layout utan seriff. Även siffrornas storlek skiljer sig från det tidigare sortimentet. De som vi lanserar nu är större 230 mm och bokstäverna 160 mm.
För att skapa en luftig och svävande känsla har vi inkluderat transparenta gummidistanser. Distanserna bidrar till ett subtilt skuggspel och en elegant upplevelse.

Hussiffror och fasadbokstävers betydelse för hemmet

Husnummer har en viktig roll när det kommer till att identifiera och ge en personlig prägel åt hemmet. De har både ett funktionellt syfte och bidrar med att uttrycka husets stil. Hussiffror och fasadbokstäver är en praktisk lösning för att besökare ska hitta rätt adress och förbättra säkerheten i området. Förutom deras funktionella betydelse så kan du genom att välja siffror med olika design, material och färger skapa en unik och estetiskt tilltalande inramning för hemmet. Skapa en välkomnande fasad med stilrena och praktiska hussiffror och bokstäver från vår nya serie Nordic!