• Snabba leveranser
 • Fri frakt över 499 kr
 • 5 års garanti

Just nu: 20% när du handlar självhäftande badrumstillbehör över 199kr –  KOD: BATH

Ytterdörrtrycken i modern tappning

Ytterdörrtryckenas design ingår sedan tidigare i sortimentet, men nu har en tillökning gjort med den omåttligt populära finishen mattsvart. Till Beslagsbodens sortiment lanseras tryckena B177BN och B154B.
mattsvart modernt trycke med rakt grepp

Det avskalade populära trycket B177BN lanseras i mattsvart

Ytterdörrtrycket B177BN har en grepplängd på 125 mm, och en rosettdiameter på 52 mm och kommer utan returfjäder. Tryckets moderna design tillsammans med den taktila känslan i handen skapar ett gediget och estetiskt tilltalande trycke som passar hemma hos den designmedvetne.

mattsvart trycke med format grepp

Det stilrena trycket B154B lanseras i mattsvart

B154B har ett något längre grepplängd med dess 128 mm, men likväl en rosettdiameter på 52 mm. Ytterdörrtrycket B154B har däremot dubbel returfjäder vilket skapar en reaktiv känsla i trycket. Greppet är designat efter att efterlikna handens naturliga sätt att greppa vilket skapar ett följsamt och lätt trycke.

Till bägge ytterdörrtrycken passar cylindern B197B. Du vet väl att du kan matcha de mattsvarta ytterdörrtryckena med våra mattsvarta innerdörrtrycken. Kika närmre på vårt stora sortiment av ytterdörrtrycken och innerdörrtrycken.

 • Nyheter – Hussiffror och fasadbokstäver

  Nu utvecklar vi vårt sortiment av hussiffror och fasadbokstäver med vår nya serie Nordic. Serien är designad med minimalistisk stil och i ett större format än befintligt sortiment.
 • Sommarinspiration för hemmet

  Sommaren är äntligen här! Vilket innebär för många att det är dags att göra i ordning på sommarstället eller påbörja nästa projekt i hemmet. Vi vill erbjuda enkla lösningar och snygga inredningsdetaljer så du kan förvandla ditt hem precis som du vill ha det.
 • Lansering av ny produkt i badrumssortimentet och fler spännande nyheter!

  November är här, och likaså årets fjärde och sista lanseringsfönster för Beslagsboden. Vi välkomnar helt nya produkter i sortimentet. Bland annat Beslagsbodens första duschskrapa i unikt material och design. Likaså lanseras flera produkter till det fristående sortimentet!
 • Beslagsbodens höstlanseringar

  September är här, och likaså höstens lanseringar för Beslagsboden. Vi välkomnar nya produkter till det självhäftande sortimentet, samt sortimenten duschkorgar, krokar och innerdörrhandtag som alla utökats med flertalet nya artiklar. Beslagsbodens sortiment fortsätter växa och lika så trenden för de mattsvarta inredningsdetaljerna!