Om Beslagsboden

Beslagsboden har under årens lopp byggt upp ett av Skandinaviens bredaste sortiment av dekorativa beslag. Speciellt framtaget för Gör-det-självaren.

Här hittar du beslag för hela hemmet. Beslagsbodens dörrhandtag till ytterdörrar finns att få i ett flertal olika ytbehandlingar. En del dörrhandtag är dessutom ergonomiskt utformade för största möjliga känsla. Beslagsboden har ett av marknadens bredaste sortiment av dörrhandtag för innerdörrar. Under Design dörrhandtag finner du modeller i aluminium, rostfritt stål samt en mängd dörrhandtag i zink i ytbehandlingar som t.ex. mattborstad krom och polerad krom. För att förenkla det så mycket som möjligt för dig finns på hemsidan måttangivelser samt monteringsanvisningar på samtliga dörrhandtag.

Med tiden har vi byggt upp ett nära samarbete med en mängd butiker runt om i Sverige. Gå in på ”Köpställe” för att finna närmaste butik. Använd dig gärna av inköpslistan som ligger inlagd under sortiment.

Antingen du behöver husnummer för din fasad, renoverar badrummet, bygger nytt kök eller skall sätta upp några knoppar eller krokar i sovrummet hoppas vi att du finner beslag som skall passa just din smak och dina behov. Har du något du undrar över så mejla oss gärna. Vi har samlat på oss ett gediget kunnande och skall göra allt för att hjälpa dig. Lycka till!

Badrumsserierna finns att få med olika ytbehandlingar. Ytbehandlingar som gör produkterna mer motståndskraftiga och ökar dess hållbarhet. Med en unik högtransparent lack förhöjs charmen och skötseln av produkterna förenklas.