• FRI FRAKT ÖVER 499:-
  • BRETT SORTIMENT SJÄLVHÄFTANDE
  • SNABBA LEVERANSER
svarta självhäftande badrumsdetaljer i grått badrum

Om Beslagsboden

Vackra och funktionella beslag

Beslagsboden har under årens lopp byggt upp ett av Skandinaviens bredaste sortiment av dekorativa beslag, speciellt framtaget för Gör-det-självaren.
Antingen om du behöver husnummer för din fasad, renoverar badrummet, bygger nytt kök eller skall sätta upp några knoppar eller krokar i sovrummet hoppas vi att du finner beslag som ska passa just din smak och dina behov. Har du något du undrar över så mejla oss gärna. Vi har samlat på oss ett gediget kunnande och ska göra allt för att hjälpa dig.

dörrtrycke i vitt och krom på ljusblå vägg

Beslag för hela ditt hem

Här hittar du beslag för hela hemmet. Beslagsbodens dörrhandtag till ytterdörrar finns att få i ett flertal olika ytbehandlingar. En del dörrhandtag är dessutom ergonomiskt utformade för största möjliga känsla.

Beslagsboden har ett av marknadens bredaste sortiment av dörrhandtag för innerdörrar. Under “Designdörrhandtag” finner du modeller i aluminium, rostfritt stål samt en mängd dörrhandtag i zink i ytbehandlingar som t.ex. mattborstad krom och polerad krom.

För att förenkla det så mycket som möjligt för dig finns på hemsidan måttangivelser samt monteringsanvisningar på samtliga dörrhandtag.

kromad toalettpappershållare och dubbelkrok i badrum med tegel

Olika ytbehandlingar för olika intryck

Badrumsserierna finns att få med olika ytbehandlingar. Ytbehandlingar som gör produkterna mer motståndskraftiga och ökar dess hållbarhet. Med en unik högtransparent lack höjs charmen och skötseln av produkterna förenklas.

Återförsäljare i hela Sverige

Med tiden har vi byggt upp ett nära samarbete med en mängd butiker runt om i Sverige. Gå in på ”Köpställe” för att finna närmaste butik. Använd dig gärna av inköpslistan som ligger inlagd under sortiment.

Välkommen till Beslagsboden!

kroklist i vitt med kromade krokar i kontorslandskap

Dekorativa beslag‚ handtag och knoppar

Med snygga inredningsdetaljer förnyar och förvandlar du ditt hem, snabbt och lätt.
Beslagsboden sigill design

Hitta din stil bland dekorativa beslag, handtag och självhäftande produkter!