• Fri frakt över 499kr
  • Snabba leveranser
  • 60 dagars öppet köp
svarta självhäftande badrumsdetaljer i grått badrum

Om Beslagsboden

Vackra och funktionella beslag

Beslagsboden har under årens lopp byggt upp ett av Skandinaviens bredaste sortiment av dekorativa beslag, speciellt framtaget för Gör-det-självaren.
Antingen om du behöver husnummer för din fasad, renoverar badrummet, bygger nytt kök eller skall sätta upp några knoppar eller krokar i sovrummet hoppas vi att du finner beslag som ska passa just din smak och dina behov. Har du något du undrar över så mejla oss gärna. Vi har samlat på oss ett gediget kunnande och ska göra allt för att hjälpa dig.

dörrtrycke i vitt och krom på ljusblå vägg

Beslag för hela ditt hem

Här hittar du beslag för hela hemmet. Beslagsbodens dörrhandtag till ytterdörrar finns att få i ett flertal olika ytbehandlingar. En del dörrhandtag är dessutom ergonomiskt utformade för största möjliga känsla.

Beslagsboden har ett av marknadens bredaste sortiment av dörrhandtag för innerdörrar. Under “Designdörrhandtag” finner du modeller i aluminium, rostfritt stål samt en mängd dörrhandtag i zink i ytbehandlingar som t.ex. mattborstad krom och polerad krom.

För att förenkla det så mycket som möjligt för dig finns på hemsidan måttangivelser samt monteringsanvisningar på samtliga dörrhandtag.

kromad toalettpappershållare och dubbelkrok i badrum med tegel

Olika ytbehandlingar för olika intryck

Badrumsserierna finns att få med olika ytbehandlingar. Ytbehandlingar som gör produkterna mer motståndskraftiga och ökar dess hållbarhet. Med en unik högtransparent lack höjs charmen och skötseln av produkterna förenklas.

Återförsäljare i hela Sverige

Med tiden har vi byggt upp ett nära samarbete med en mängd butiker runt om i Sverige. Gå in på ”Köpställe” för att finna närmaste butik. Använd dig gärna av inköpslistan som ligger inlagd under sortiment.

Välkommen till Beslagsboden!

Missa inte Smedbos badrumsserier med unik karaktär

Beslagsboden har en över 30 år lång tradition av att erbjuda dekorativa beslag för hemmet. Innan dess var varumärket en del av Smedbo. Smedbo har designat och tillverkat badrumsdetaljer i skandinavisk stil sedan 1967. Sortimentet är uppbyggt i olika badrumsserier och vare sig du är ute efter avskalad modern design eller klassisk design har Smedbo en badrumsserie för dig. Låt dig inspireras av Smedbos badrumsserier där alla har sin unika karaktär, funktion och design.