• Fri frakt över 499kr
  • Snabba leveranser
  • 60 dagars öppet köp
arbetsskrivbord med laptop, hörlurar, anteckningsblock, penna

Support & Kontakt

Här kan du få svar på dina frågor om våra produkter och montering, samt beställa kataloger. Hittar du inte svaret du söker kan du alltid ta kontakt med din återförsäljare.

Har du frågor kring din köpta produkt? Vänd dig i första hand till inköpsstället

Våra produkter köper du genom vårt stora nätverk av återförsäljare. Har du frågor kring inköpt produkt, vänd dig i första hand till inköpsstället.

dörrtrycke i vitt och krom på ljusblå vägg

FAQ –vanliga frågor och svar

Här har vi samlat de vanligast ställda frågorna vi får med tillhörande svar. Är det så att du fortfarande inte hittar svaret på din fråga hjälper vår kundsupport gärna till.

fyrkrok med handduk uppsatt i badrum

Skötselråd

Är du precis som vi intresserade av att livslängden på dina badrumsdetaljer ska vara så lång som möjligt? I våra skötselråd rekommenderar vi bland annat hur du bäst rengör badrumsdetaljer beroende på ytskikt.

kromade knoppar i unik design i modernt betongkök

Montering

Montering är inte så svårt – om man vet hur man gör. Ta gärna del av våra monteringstips för bästa resultat!

Broschyr X107 liggandes på grå yta

Broschyrer & Kataloger

Är du intresserad av att bläddra i någon av våra kataloger eller broschyrer? Här kan du bläddra online, men också beställa hem direkt till din brevlåda.

matbord i modernt hus

Reklamationer

Om du mot förmodan skulle upptäcka ett fel i din vara som du köpt via vår webbshop kan du göra en reklamationsanmälan via vårt formulär.

svarta lådhandtag på gråa luckor i grått kök

Köp- och leveransvillkor

Du handlar alltid tryggt i Smedbos webbshop. Du har garantier på produkterna, du har ångerrätt om ditt köp blir fel, och du betalar på det sätt som passar dig bäst.

kromade badrumsprodukter i grått badrum, med valnötskommod

Missa inte Smedbos stilrena produkter i massiv mässing

Beslagsboden har vuxit från att vara en del av Smedbo till att stå på egna ben. Smedbo är en ledande aktör inom badrumstillbehör i Skandinavien. Renoverar du badrummet och letar efter långlivade produkter som går i samma stil? Hos Smedbo hittar du ett brett sortiment av badrumsdetaljer uppdelade i populära serier. Vare sig du letar efter mattsvarta detaljer eller produkter i borstad mässing har Smedbo en serie som passar just din stil!